Dansk KøkkenKomfort

Om Dansk KøkkenKomfort

Velkommen hos Dansk Køkkenkomfort!

Vi er et mindre foretagende placeret centralt i Høje Taastrup. Hos os udvikler og producerer vi køkkenventilationsløsninger, samt den desinficerende UVC-teknologi til det professionelle køkken. Vi tilbyder et bredt sortiment af emhætter og skræddersyede og kundetilpassede løsninger og byder på en hurtig levering. Om du søger frithængende emhætter, vægmonteret emhætter, eller om du ønsker UVC-teknologiske løsninger til dit ventilationsanlæg, er vi her for at hjælpe dig.

Vi er specialister inden for køkkenventilationsløsninger og kan yde en professionel rådgivning til dig, som gerne vil sikre kvalitetssikret køkkenventilation.

Mission

Vores mission er at levere effektive og komfortable køkkenmiljøer til kunderne med faglighed og kundens behov i højsædet, til favorable priser.

Vision

Vores mål hos Dansk Køkkenkomfort er at levere de rette køkkenventilations-løsninger og have den bedste kundeservice på markedet. For kunderne er vores førsteprioritet.

Værdier

Vi lægger stor vægt på fleksible, kvalitetssikret, skræddersyede løsninger til køkkenventilation med hurtig levering – alt for at gøre kundeoplevelsen helt fantastisk.