Funktioner

Air Jet System

Øger fangsteffektiviteten

Udstødningsdæksler med integreret luftstrålesystem bidrager til betydelige energibesparelser i køkkenventilationssystemet. Systemet drager fordel af induktionseffekten, som øger emhættens indfangnings- og indeslutningseffektivitet betydeligt. Med andre ord – ved at levere omkring 7% af den krævede udstødningsstrømningshastighed til luftstrålesystemet giver det mulighed for at have udstødningsstrømningshastighederne så meget som 20% lavere og opretholde den samme indfangnings- og indeslutningseffektivitet. Luftstrålesystemet hjælper med at øge effektiviteten ved at indføre konditioneret eller ubehandlet luft gennem en række dyser placeret på den modsatte side af filterbanken. Strålerne fremkalder flere luftstrømme med lav hastighed mod filtrene og giver en dobbelt effekt: for det første stabiliserer den den stigende termiske røg ved at danne en hvirvel inden i hætten og fremdrift mod filtre. For det andet skaber jetflyene et luft “gardin”, som hjælper med at begrænse den varme røg inde i hættekammeret og minimerer chancerne for at flygte, før den bliver opbrugt. Induktionsluftstrålesystemet anbefales i henhold til tysk VDI 2052-regulering.

Luftførselssystem som bidrager til forøgelse af køkkenkomfort

Luftforsyningssystemet giver mulighed for at introducere frisk make-upluft til det mest kritiske rum i køkkenet – ved siden af ​​madlavningsudstyret. Funktionen øger personalets komfortniveauer, da den friske luft tilføres direkte til den mest besatte zone med de højeste varmebelastninger i køkkenet. Luften tilføres gennem et stort perforeret panel ved lav hastighed, hvilket gør det muligt at undgå træk, minimere blanding og sikre, at udstødningsdækslets indfangning og indeslutning ikke kompromitteres.

Nem justering og balancering

Novameta emhætter har de fulde tekniske specifikationer – trykfaldskarakteristika, k-faktorer og anbefalede luftmængder. Hver hætte forsynes med trykporte, som gør det muligt at bestemme den faktiske udsugnings- og tilluftstrømningshastighed ved hjælp af et simpelt manometer og henvise til trykfaldskarakteristika. Funktionen gør det let at justere og balancere udstødningsdæksler i henhold til de beregnede udstødnings- og forsyningshastigheder.

Integrerede LED-LUMINAIRER giver energibesparelse

Det ultimative valg til belysning er forsænkede LED-armaturer, der giver energibesparelser på op til 60%! Armaturerne smelter glat ind i designet på hver hætte og giver et behageligt og ensartet varmt hvidt farvelampe. Den forsænkede belysningsarmatur er nem at rengøre, varmebestandig og IP65-klassificeret. Philips LED-moduler, der bruges i armaturer, er designet til høje driftstimer og har op til 50.000 timers levetid.